Sarmale in vas roman

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 10807 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

31.01.2013, 15:45

uaaaaaaaa ce bun

portiadelumina 1

31.01.2013, 15:46

Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea

MotanLaOale 1

31.01.2013, 15:48

bune bune

Lavinia 1

31.01.2013, 15:50

Foarte bune !

Constelatialeu 1

31.01.2013, 16:04

Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.

Bunica 1

31.01.2013, 16:56

Ai pus si carnita afumatace bunatate!

Constelatialeu 1

31.01.2013, 17:13

Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:40

place

Zamfira 1

31.01.2013, 19:09

Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!

Rocsi 1

31.01.2013, 20:39

Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!

laura_n 1

31.01.2013, 21:35

bune tare de tot!

marcela1979 1

01.02.2013, 18:01

ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.

diana_k 1

02.02.2013, 20:49

madi_marin 1

02.02.2013, 20:49

sunt preferatele mele...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel