Sarmale in dovleac

de Gusti in Curcan, 4 Oct 2009 | 22122 vizualizari

COMENTARII (83)

rivka 1

11.10.2009, 21:07

ce ma distrati,

Bucataras 1

11.10.2009, 21:45

Sper ca nu la mine ca mi-o fur de la Iri si mor nevinovat

Miha 1

11.10.2009, 22:30

Eheheeee...se lasa cu nebunii?

Bucataras 1

03.11.2009, 23:28

Nu se maninca dovleacul. Reteta e f buna, insa si eu, si anca, te sfatuim sa le prepari macar 75-85% in reteta normala si apoi sa le pui in dovleac, doar pt ultima parte

fluturas 1

04.11.2009, 09:18

mda...m-ati facut praf!
da nu ma apuc acu de sarmale..doar salivez pe aici!

Dana_Retetegg 1

20.12.2010, 14:22

Ce super

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de mere