Saramura de caras

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 17 Iun 2011 | 10063 vizualizari

COMENTARII (41)

Bunica 1

21.06.2011, 09:26

Wow, wow ce peste bun !

Dya Daniela Andrei 1

21.06.2011, 11:41

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:28

Imi pare rau, dar reteta de saramura esteastfel: Se eviscereaza pestele, se spala, nu se curata de solzi , se usuca pe un prosop si se aseaza pe o tabla pe care am pus sare gronjoasa. Se lasa pana cand se ard solzii. De aici, sunt mai multe felui de a pregati saramura. Pestele nu se prajeste ! Va rog sa nu va suparati!

DIANA B 1

26.08.2011, 15:33

Pompierulepescar , si daca n-ai conditii sa faci cum zici tu , dam foc la casa si te chemam pe tine , nu ?

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:45

Dvs. nu aveti aragaz? Nu va suparati, daca coaceti ardei sau vinete , va trebuie o casa ignifuga? Cu stima.

DIANA B 1

26.08.2011, 15:55

Am aragazuri si gratare ... ca mi-s avuta dar in curte si casa nu mi-i ignifuga , doar asigurata full ... Cu drag ...

pompierulpescar 1

26.08.2011, 17:55

A fost o placere "conversatia" cu dvs. O zi buna

gaby_duceag 1

26.08.2011, 18:05

ce tare

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2011, 09:05

Asa cum spuneai exista mai multe metode de a o pregati!

pompierulpescar 1

27.08.2011, 15:27

Imi pare rau ca va contrazic.In wikipedia (enciclopedia libera) , se arata foarte clar: SARAMURA de peste - peste care se frige pe o tabla (plita) incinsa, presarata in prealabil cu care mare. MODALITATEA de a face zeama este, intradevar diferita . Multumesc si o zi buna.

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

ce discutii aprinse

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

dar si utile

DIANA B 1

27.08.2011, 15:48

@Pompier , pescar ... nu mai conteaza ce ... placerea a fost de partea mea sa ne conversam ... da' io n-am pus ghilimele ... si ptr ca-i ziua Mihaelei - MIHA , primesti bonus

pompierulpescar 1

28.08.2011, 07:22

Ghilimelele le-am pus deoarece nu am schimbat pareri tete a tete.Ozi buna

DIANA B 1

28.08.2011, 11:15

@pompierulpescar , carcotasule

portiadelumina 1

19.12.2012, 08:05

Ce bine arată, ce gust minunat trebuie să fi avut.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]