Saleuri

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 14121 vizualizari

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

01.01.2013, 22:58

Multumesc

MotanLaOale 1

01.01.2013, 22:58

Fac si eu ce pot, Miha!

Zamfira 1

01.01.2013, 23:17

MotanLaOale 1

01.01.2013, 23:18

Ade200 1

02.01.2013, 09:41

Bune mereu!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 11:31

Sim0na 1

02.01.2013, 14:13

Adica ai inceput anul in bucatarie?! Mmmm.. inseamna ca vei pe pe primul loc anul asta!!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 14:34

Nu cred ca leneaeste mare

diaconta 1

02.01.2013, 14:40

Motane,da' tu pana cand o duci cu lenea asta????????

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:10

Mai o duc o vreme ca bine este!

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:39

super:

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:36

sebirizescu 1

02.01.2013, 22:00

bune

MotanLaOale 1

02.01.2013, 23:37

adry88 1

03.01.2013, 13:21

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

03.01.2013, 13:37

Alexa3333 1

03.05.2015, 15:29

E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu branza de burduf