Salata cu dresing de iaurt

de Vyoleta in Salate, 6 Sep 2011 | 7006 vizualizari

COMENTARII (21)

adry88 1

06.09.2011, 16:53

prima venita prima servita

Lau 1

06.09.2011, 16:54

place

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:59

Grozava e salata...nota zece daca ai luat decizia asta...e un pas inainte cum se spune...si daca vrei sa fie sanatos cu adevarat trebuie sa renunti complet la mezelurile din comert gen sunca( si sa alegi un piept de pui slab la gratar sau de curcan ca e si mai si)

divainbucatarie 1

06.09.2011, 17:15

jolygina 1

06.09.2011, 17:47

super

mena29 1

06.09.2011, 20:12

Vyoleta 1

06.09.2011, 21:57

ms ruxy rux

RuxyRux 1

06.09.2011, 22:07

Cu drag Vyoleta

kamy 1

09.09.2011, 21:14

trebuie sa iau si eu asa o decizie,dar nu stiu cand am ....curajul

Vyoleta 1

10.09.2011, 13:38

mie imi spui,este foarte greu,dar pana incepi,primele zile sunt mai grele apoi te obisnuiesti

Rocsi 1

14.02.2012, 10:33

La multi ani!!

gaby_gabytza 1

14.02.2012, 11:07

la multi ani!

lia maria 1

14.02.2012, 11:25

La multi ani !

MotanLaOale 1

14.02.2012, 14:11

La multi ani!

Vyoleta 1

06.03.2012, 20:15

va multumesc pt urari!!!!!!!! scz k v-am raspuns atat de tarziu

Mirela Suba 1

14.02.2013, 09:12

LA MULTI ANI!

Mihaela11_jo 1

14.02.2013, 09:53

La Multi Ani! si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

Bunica 1

14.02.2013, 16:57

La multi anI!

kukibella 1

14.02.2013, 22:11

la multi ani..

babi5 1

14.02.2014, 16:17

La multi si fericiti ani !

Adi75 1

14.02.2016, 14:51

La mulți ani !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]