Rosii umplute cu costita si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2009 | 5931 vizualizari

COMENTARII (7)

gaby_duceag 1

15.10.2009, 18:07

sunt tare bunute Alina

Bunica 1

16.10.2009, 23:32

Un aperitiv excelent ! Nu cumva trebuie sa fie cuptorul mai putin incins si coapte la foc moale ?

gaby_duceag 1

17.10.2009, 11:47

@Bunica.in reteta din revista scria ca se baga la cuptor 10minute,dar sincer in 10minute nici nu ar fi apucat sa se incalzeasca.Am facut si eu si o amica de-a mea si le-am lasat destul de mult,la foc potrivit,pana a fost patrunsa bine rosia;coapta de fapt...

nadina73 1

19.09.2010, 01:43

numai 4 ma lasat sa pun

ela 1

20.09.2010, 23:10

am pus eu a cincea furculita ,mama da' ce avatar ai Gaby....te-ai molipsit de la Mircea

nadina73 1

20.09.2010, 23:15

Mircea ca Mircea dar uite la Gaby ce apus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci, rosii uscate si vinete