Rondele de fitofag cu cartofi umpluti

de nico15 in Peste, 7 Feb 2011 | 6379 vizualizari

COMENTARII (23)

nadina73 1

07.02.2011, 23:04

fara cuvinte

RuxyRux 1

07.02.2011, 23:08

Da Nadina...fara cuvinte

cismaru_nicoleta 1

07.02.2011, 23:13

Ce delicatesa...ce prezentare..wow..

LUK 1

07.02.2011, 23:16

excelenta prezentare..gust ..ce sa mai zic

La Ancuta 1

08.02.2011, 00:06

super

nico15 1

08.02.2011, 06:12

Va multumesc tuturor si haideti la masa.
Nico

Mihaela11_jo 1

08.02.2011, 07:45

Delicios si apetisant

Dana Cristea - pusikmea 1

08.02.2011, 08:25

epurasha2bb 1

08.02.2011, 08:43

Nico esti fantastica! ce decor minunat ai facut!

jolygina 1

08.02.2011, 08:58

ce frumos arata

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 09:07

bun,si un decor de revista bravo

mihaelar63 1

08.02.2011, 09:37

Super- Nico !!! si peste si decor si cartofii cu fitilul scos
Ce rol are otetul la fierberea cartofului ?

divainbucatarie 1

08.02.2011, 09:47

elena1988 1

08.02.2011, 09:58

onuta 1

08.02.2011, 11:51

o minunatie aici

DIANA B 1

08.02.2011, 12:14

Oase cam multe la fitofag ... dar merge

Bucataras Medi 1

08.02.2011, 13:56

Ma primesti si pe mine la masa?.................

vanilla 1

08.02.2011, 14:08

foarte frumos aranjamentul!

mamaieelena 1

08.02.2011, 14:32

lia maria 1

08.02.2011, 18:00

frumoasa prezentare

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:01

frumos arata

nico15 1

08.02.2011, 20:52

Pentru prietena mea Mihaela63, otetul ajuta sa nu se sfarame cartofii dar se pune putin, dragelor toate sunteti invitate la peste hahaha cu conditia sa aduca Medi pestele, hahahaha, hai sa vad ce mai zice acum
Va multumesc pentru frumoasele comentarii.
Nico

Cris2711 1

09.02.2011, 18:27

excelenta prezantarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]