Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 13 Mai 2015 | 7077 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

13.05.2015, 11:51

De probat! La MultiCooker , deocamdată.

Rita Ilies 1

13.05.2015, 11:53

Oh, Doamne! Bine mi-ar prinde și mie Crock Pot-ul acela afurisit! Mă omoară cu zile când văd ce iese din el... )

simona72 1

13.05.2015, 11:56

Vai! lesin!

MotanLaOale 1

13.05.2015, 12:05

tarasmariana 1

13.05.2015, 12:31

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

Rita,pe mine nu ma tenteaza asa rau ca Multicookerul

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

faina pulpa ai facut Alex

mirela0911 1

13.05.2015, 13:11

Yummy yummy!

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 13:14

Buna!

Oana 1

13.05.2015, 15:01

Chiar iamiii si frageda de se topea in gura!

Catalina L 1

13.05.2015, 17:52

ce bine arata

Rocsi 1

13.05.2015, 20:09

Ce rumena!

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:14

Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor

dantes 1

14.05.2015, 08:49

Super!

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:13

Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta la slow cooker Crock-Pot 3,5 L