Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 6697 vizualizari

COMENTARII (16)

aziz 1

26.03.2011, 08:56

Ina 1

26.03.2011, 09:04

Interesanta mixtura cu iaurt , e de retinut!

matilda 1

26.03.2011, 09:10

Mitinita 1

26.03.2011, 09:51

DIANA B 1

26.03.2011, 09:54

Super tare reteta ... dar acea mixtura , poate da unora mari ,,batai de cap" , a se citi stomac ( am facut cateva indigestii de la usturoi cu iaurt , pffffffff )
Am o nelamurire : de ce-i tot zice ,,marinada" ? cred ca voi consulta DEX
Toata admiratia ptr detalierea frumoasa a retetei

RuxyRux 1

26.03.2011, 10:10

Imi plac mult rosiile Cirio, le folosesc de ani de zile in diverse forme, de fiecare data le aleg din multitudinea de produse de la raft reteta este deosebita, ingredientele alese cu grija, prezentarea lui Radu exceptionala, intr-un cuvant...PERFECT!!!!

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

Eu gatesc doar cu Cirio...

silvi0ara 1

26.03.2011, 11:20

Bun,bun.

Lau 1

26.03.2011, 15:24

bunn

DIANA B 1

26.03.2011, 15:39

Am revenit cu scuzele de rigoare ... mda , corect este marinada si nu marinata ... incepand de azi , mi-am insusit termenul corect ... deci e real ,, omul cat traieste invata "

MotanLaOale 1

26.03.2011, 21:19

LUK 1

26.03.2011, 23:18

o da

kamy 1

27.03.2011, 19:09

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:21

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti