Pui Shanghai

de LicutaMarin in Pui, 29 Mai 2011 | 54486 vizualizari

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

29.05.2011, 18:50

foarte frumos....................

deyutzky 1

29.05.2011, 18:56

Rocsi 1

29.05.2011, 19:00

bunnnn

LicutaMarin 1

29.05.2011, 19:06

multumesc fetelor!

diaconta 1

29.05.2011, 19:07

excelent arata dar spune-mi te rog,e bun si daca se raceste?nu am incercat niciodata cu fulgi de porumb dar arata tare bine

ella49 1

29.05.2011, 19:53

cel mai bun

LicutaMarin 1

29.05.2011, 19:55

este f bun si rece. noi l-am mancat rece...cu pozele noastre s-a racit de tot. fulgii de porumb ii da un gust aparte

diaconta 1

29.05.2011, 19:58

mersi Licuta,sigur am sa le incerc prea bine arata si-mi place cand invelisul este usor crocant

mirela0911 1

29.05.2011, 20:29

foarte bine arata

RuxyRux 1

29.05.2011, 21:23

Extraordinar

Lau 1

29.05.2011, 21:46

am sa incerc si eu

Corinuta 1

29.05.2011, 22:19

elena1988 1

29.05.2011, 22:30

LicutaMarin 1

29.05.2011, 22:52

multumesc tuturor!

housy 1

30.05.2011, 11:53

ARATA FOARTE APETISANT... si stiu ca-s foarte gustosi ...felicitari

adry88 1

30.05.2011, 15:22

mamaieelena 1

30.05.2011, 18:19

f buni

mena29 1

10.06.2011, 09:11

Ce mult imi place puiul Shanghai

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 18:20

rodicaspring 1

27.05.2018, 12:09

Eu pun susan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor