Pui cu muguri de bambus si cus-cus

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Pui, 23 Feb 2013 | 4759 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

23.02.2013, 14:04

bun tare

AnyCostescu 1

23.02.2013, 14:57

bun bun

JamilaCuisine 1

23.02.2013, 15:45

Ai mare dreptate, couscous-ul adevarat este facut din gris de grau dur care se freaca cu apa pana se formeaza granule putin mai mari. In Africa de Nord se gateste la aburi, desupra oalei unde fierbe o supa de carne delicioasa aromata cu condimente si cu diferite legume. In Romnia se gaseste couscous din grau dur dar in varianta prefiarta si se pregateste usor punand o masura de apa fierbinte peste o masura de couscous. Felicitari pentru reteta. Arata delicios

MotanLaOale 1

23.02.2013, 16:07

Lau 1

23.02.2013, 17:18

Panacris 1

23.02.2013, 17:30

De probat! Am achizitionat si eu muguri de bambus

Bunica 1

23.02.2013, 18:55

Buni sunt muguri de bambus!

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:51

Pe placul meu!

Rocsi 1

23.02.2013, 20:59

Waw!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:43

Multumesc Jamila. Traiasca couscous-ul veritabil

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:45

Succes panacris. Astept impresii

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.02.2013, 22:46

Adriana.... Ma bucur. E pup

diaconta 1

23.02.2013, 22:47

ce interesant

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 12:16

E si bun dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]