Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Merisor in Prajituri, 17 Sep 2013 | 61965 vizualizari
Merisor 1
Elenros, sigur ca se poate folosi ricota, eu de multe ori folosesc chiar urda facuta de mama mea la tara
Ligia Bxl 1
minunata
Panacris 1
Și la tine și la Lavinia, am citit că a fost tare bună la Sătic !!!! Eu nu îmi aduc aminte să fi mâncat ) Se vede că nu sunt mare fan dulciuri )
Am executat-o și eu, într-un final Îmi place că e foarte rapidă și totodată gustoasă
La Satic a adus Rux
Da Meri, am înțeles dar nu am degustat
babi5 1
executam
Adi75 1
Arata super !!! Se poate face doar cu ricotta ?
Adi, cred ca se poate, dar sa pui gris mai mult sa fie crema mai consistenta!
Multumesc Merisor !
kytz 1
Arata foarte bine! Ce fel de branza sarata recomandati...sau o pot face numai cu branza dulce? Multumesc!
miki_a 1
Ce prăjitură bună!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!