Prajitura portocalie - cu suc de rosii

de divainbucatarie in Prajituri, 30 Noi 2010 | 48998 vizualizari

COMENTARII (31)

marieta 1

30.11.2010, 23:29

incerc eu o sugestie de crema de post? o margarina rama 2 linguri cacao,o budinca de vanilie si 400ml apa sau lapte de soia,o cana zahar!!!fierbi budinca cu apa si cand sa racit freci margarina cu zaharul si cacaua si apoi budinca!! scuze divainbucatarie ca mam bagat!!

diana_k 1

30.11.2010, 23:43

foarte gustoasa si aromata

divainbucatarie 1

01.12.2010, 13:25

nu ma supar deloc marieta!

divainbucatarie 1

01.12.2010, 13:26

multumesc diana

KATHERINE 1

20.01.2013, 18:30

Prajitura aceasta am descoprit-o de vreo 2 ani,am dat reteta tuturor doamnelor interesate de ea,pe mine la inceput nu m-a impresionat,am facut-o de curiozitate,dar cand am gustat-o........hmmmm,nu am cuvinte ce mult mi-a placut.....,de atunci am facut-o foarte des,e o prajitura tare buna si ieftina,unde mai pui ca e si aspectuoasa ...

IuliaCleo 1

17.09.2013, 12:20

Foile sunt coapte normal sau pe dosul tavii?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Raffaello