Prajitura lapte de pasare cu capsuni

de Anastasia in Prajituri, 9 Iun 2011 | 11955 vizualizari

COMENTARII (48)

diaconta 1

09.06.2011, 19:05

ce bijuterie ai facut Anastasia

DIANA B 1

09.06.2011, 19:07


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

luminita20_2006 1

09.06.2011, 20:47

waw...arata demential

Anamaria7 1

10.06.2011, 07:37

incredibil

lia maria 1

10.06.2011, 13:34

Waw ! cat de bun si cat de bine poate arata

Sidy 1

10.06.2011, 15:24

Cand spui dulce de la Anastasia sti ca vei gasi ceva deosebit ! Felicitari Alte comentarii la tine pe blog !

MIUTA 1

10.06.2011, 16:26

Imi place tot ce faci tu
Super bun,imi place

Anastasia 1

11.06.2011, 11:03

Multumesc la toti pentru aprecieri pusikmea, agarul este un extract din alge marine cu proprietati de gelifiere, dar care este rezistent la temperaturi inalte si se descompune doar la fierbere, am scris la introducere

marieta 1

23.07.2011, 14:15

adevarat spectaculos!!!!!!!!!!!

nico_72 1

14.08.2011, 21:27

Esti foarte talentata,bravo!

Bya Ralu 1

20.02.2012, 20:12

felicitari

Anastasia 1

22.02.2012, 14:05

irena 1

22.02.2012, 19:06

Excelent !!!!!!!!!!!

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:38

super praji...iar de prezentare nu mai am ce zice....

Anastasia 1

09.04.2012, 10:26

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:32

super

ximena 1

10.05.2012, 09:48

super capsunile date in ciocolata!

Giana 1

21.05.2014, 10:18

Minunat arata

Krystyan Trendy 1

16.06.2014, 09:58

delicioasa prajitura

babi5 1

17.10.2014, 08:37

babi5 1

12.12.2014, 11:34

Ancutsa 1

12.03.2020, 10:55

Super!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si aluat faramitat