Prajitura cu visine

de laura_n in Prajituri, 3 Feb 2013 | 11049 vizualizari

COMENTARII (48)

alba_zori 1

04.02.2013, 11:59

wow ce buna,arata demential!

laura_n 1

04.02.2013, 12:10

acoria: da, se incadreaza perfect in forma aia. nu este prea mica, poti incerca, are diametrul de 24 sau 26 cred. a fost la set cu inca una, le-am luat de la Ikea

laura_n 1

04.02.2013, 12:10

va multumesc

Criss 1

04.02.2013, 13:27

Foarte faina prajitura.

alinutza1983 1

04.02.2013, 13:45

ce-as manca si eu o prajitura din asta!

acoria 1

04.02.2013, 14:17

azi o sa o fac! am luat forma de copt la oferta 1+1, dar mi-a fost frica sa coc in ea... dupa masa o sa incerc, am visine puse in borcan... multumesc!

laura_n 1

04.02.2013, 14:26

Acoria, fara nicio grija, iese fain blatul in formele astea, sunt tare bune
eu ung forma cu unt putin si pudrez cu faina si torturile ies faine

Bya Ralu 1

04.02.2013, 15:40

din visine nu ai scos samburii?

laura_n 1

04.02.2013, 17:23

Gurita, erau "desamburite" visinele )

ella 87 1

04.02.2013, 18:21

preferata meaaaaa

ANNA_46 1

04.02.2013, 20:20

Ce apetisant , mm....super delicioasa

acoria 1

04.02.2013, 22:25

laura, mi-a iesit super de buna! am o forma de 24 cm diametru si totusi nu am pus toata compozitia in ea si bine am facut ca imi dadea pe afara si am pus si in forma de chec... nu am avut atatea visine si in forma de chec am pus zmeura din congelator... multumesc pentru reteta!

laura_n 1

05.02.2013, 09:55

Acoria, ma bucur ca ti-a placut. eu sunt tare multumita de reteta pt ca e simplu de facut si tare gustoasa ! in forma mea intra toata compozitia, este ok, dar e mai mare

Alinutza80 1

05.02.2013, 14:12

o bunatate

aurmony 1

06.02.2013, 20:08

Felicitari ptr reteta Laura

sant cam incepatoare si as vrea sa stiu daca trebuie sa folosesc mixerul ptr omogenizare sau este suficient sa amestec bine

laura_n 1

06.02.2013, 21:19

Aurmony, nu trebuie, eu am amestecat cu o lingura, putin mai energic, dar nu cu mixerul. o sa vezi ca se desface usor aluatul, cand adaugi ingredientele umede spor si sa ne aduci si noua cate o felie

aurmony 1

07.02.2013, 14:32

mersi mult Laura ,am facut rost de visine asa ca la sfarsit de saptamana sper sa pot sa o fac

laura_n 1

07.02.2013, 15:11

susu 1

13.02.2014, 13:14

Astazi de dimineata am facut-o, am o multime de retete foarte reusite de chec, pandispan cu fructe, fara fructe, cacao, nuci si rahat insa mereu mai incerc si altceva. Am respectat reteta cu mici adaugiri si anume: am pus vreo 2 lingurite de coaja portocale si 2 de lamaie, vanilie, rom, 2 lingurite coniac in aluat, 100 ml ulei asa cum ai scris tu si 400 ml lapte gras. Eu am mixat galbenusurile cu esentele, 1/2 din zahar, coaja de citrice apoi am adaugat uleiul treptat si laptele. Separat albusul batut spuma cu restul de 1/2 din zahar. Am pus compoz lichida peste faina, am amestecat usor si spre final albusurile spuma. Foarte buna, frageda si aromata. Am folosit visine congelate si vreau sa zic ca le-am pus peste aluat direct congelate fara probleme.

susu 1

13.02.2014, 13:15

Merge foarte bine si ouale batute spuma cu zaharul si nu neaparat separate.

laura_n 1

13.02.2014, 13:34

aaah, Susu, ce pofta mi-ai facut ) tre sa ne dai si noua acum ) muaah!

Tuxedo 1

02.03.2014, 23:45

arata foarteee bine!

reisnaor_2006 1

03.03.2014, 12:54

FELICITARI,DELICIOASA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]