Prajitura cu lamaie si fructe de padure

de adela1981 in Prajituri, 16 Mar 2012 | 4672 vizualizari

COMENTARII (16)

diaconta 1

16.03.2012, 08:47

ce combinatie faina

Angelina_Elena 1

16.03.2012, 10:38

ce bunatate

diaconta 1

16.03.2012, 13:29

si ce pufoasa eeeeeeeeee

MotanLaOale 1

16.03.2012, 15:28

deyutzky 1

16.03.2012, 16:40

foarte buna

mamaieelena 1

16.03.2012, 17:33

buna rau

VERONICA2607 1

16.03.2012, 17:44

bunatate

Sim0na 1

16.03.2012, 19:49

Arata foarte bine!

Rocsi 1

16.03.2012, 20:57

Delicioasa!!!

oana_pisicutza16 1

16.03.2012, 23:12

yammy

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:22

asta da prajitura ...place

nusica 1

17.03.2012, 03:50

de ce nu imi publicati comentariul?

nusica 1

17.03.2012, 03:52

am intrebat daca fructele trebuie sa cada la fundul prajiturii si daca se poate inlocui amidonul cu faina.arata bine prajitura dar,mi se pare neverosimila,va multumesc

gaby_duceag 1

17.03.2012, 08:15

neatza!
nusica, aici nu modereaza nimeni comentariile.
cine stie cum apasasei si nu s-a salvat, dar iti garantez ca nu sta nimeni pe site sa aprobe sau sa steaga ce scrii tu.

Raluca57 1

07.11.2012, 15:14

te rog, care este dimensiunea tavii? Multumesc, Raluca

adela1981 1

01.12.2012, 14:07

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns, nu am intrat pe site de multa vreme
Da, fructele o sa cada pe fundul tavii, dar nu toate . Se poate inlocui amidonul cu faina iar dimensiunea tavii este de 32/ 20.
Imi cer scuze inca o data!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]