Porc cu legume la cuptor, masline si branza de burduf

de Ancutsa in Porc, 6 Feb 2020 | 3276 vizualizari

COMENTARII (26)

vasimur 1

06.02.2020, 21:12

RODIMUR 1

06.02.2020, 21:20

Buuunnn!

Merisor 1

06.02.2020, 21:40

Papa bun, mâncare adevărată!

abstract01 1

06.02.2020, 21:59

buna

Adi 1

06.02.2020, 22:03

Bun!

claudiaO 1

06.02.2020, 22:08

Bun!

MotanLaOale 1

06.02.2020, 22:20

mihaelar63 1

07.02.2020, 00:11

Consistent nu gluma !!!

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:56

Domnule Vasile

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:57

Rodica multumesc frumos

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:58

Merisor, multumesc mult!

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:58

Claudia, multumesc frumos!

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:59

Adi, multumesc!

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:59

Claudia, multumesc!

Ancutsa 1

07.02.2020, 10:59

Motan

Ancutsa 1

07.02.2020, 11:01

Mihaela, ma bucur ca ti-a placut!

mirela0911 1

07.02.2020, 12:20

Buun!

Panacris 1

07.02.2020, 18:14

Rocsi 1

07.02.2020, 19:39

In afara de branza de burduf, mananc tot din farfurie!

Gherca Daniela 1

08.02.2020, 19:24

bun, bun

dantes 1

09.02.2020, 09:51

Ancutsa 1

09.02.2020, 12:04

Mirela, multumesc frumos!

Ancutsa 1

09.02.2020, 12:04

Cristina

Ancutsa 1

09.02.2020, 12:05

Rocsi, ma bucur ca iti place! Nici eu nu mananc branza de burduf, dar asta a fost mai delicata si am putut manca si eu

Ancutsa 1

09.02.2020, 12:05

Daniela, multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc fiert in bere