Placinta cu carne si frunze de mangold (swiss chard)

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2021 | 2670 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

20.07.2021, 21:20

Adi 1

20.07.2021, 21:37

vasimur 1

20.07.2021, 21:58

mihaelar63 1

20.07.2021, 23:17

Acum vreo 15 ani am primit seminte de mangold si mi-am umplut gradina cu ele . Din pacate nuam stiut cum sa le folosesc . Le-am incercat crude in salate si nu mi-au placut . Din pacate pe atunci nu aveam atatea mijloace de informare

Bucataras Diana 1

21.07.2021, 05:42

Panacris 1

21.07.2021, 14:08

Panacris 1

21.07.2021, 14:09

Mihaela eu le pregătesc ca și piureul din frunze de spanac, sau chiar sărmăluțe

Rahela Velicu 1

21.07.2021, 21:01

dantes 1

23.07.2021, 13:18

Buna!

RuxyRux 1

23.07.2021, 21:14

Grozava reteta, eu mangoldul il pun in smoothie!

Constelatialeu 1

25.07.2021, 21:05

Eu cu ''mongolul'' asta n-am facut cunostiinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne de pui