Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii

de adasev12 in Porc, 7 Oct 2010 | 6661 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

08.10.2010, 00:12

ela 1

08.10.2010, 00:12

pune si poza cu sotul sa vedem bucatarul

marieta 1

08.10.2010, 00:28

vai ce bunatate!!cu salata cu tot!!!

nadina73 1

08.10.2010, 00:29

vreauuuuuuuuuuuu imi place cu sos

kamy 1

08.10.2010, 00:57

yamiiiiadica la voi se mananca gogonelele ca si salata????5 f

DIANA B 1

08.10.2010, 09:55

@KAMY --- asta-i culoarea rosiilor ajunse la maturitate ... nu ca-s gogonele ... iti spune un bucatar incepator , trecut de prima tinerete

Rocsi 1

08.10.2010, 11:19

o portie mica si mie te rog

La Ancuta 1

08.10.2010, 12:36

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 13:53

imi place cand sotii se implica si ei in cate ceva prin bucatarie......chiar si cu cate o salata.................

adasev12 1

08.10.2010, 15:26

ela draga pt tine pun acum o poza cu el...la avatar.

adasev12 1

08.10.2010, 15:26

marieta, multumesc!

adasev12 1

08.10.2010, 15:26

nadina, serveste draguta!

adasev12 1

08.10.2010, 15:27

kamy...broscariia astia italieni le mananca...eu nuuuuuu.....dar asa intre verde si rosu mai cumpar pt sotu....

adasev12 1

08.10.2010, 15:34

onesta, exista un inceput in toate...mai bine mai tarziu decat niciodata...

adasev12 1

08.10.2010, 15:34

desigur rocsi....cu drag!

adasev12 1

08.10.2010, 15:35

medi , sotul ar face el, chiar se pricepe f bine la buc dar saracu de dim pana seara e plecat...cand sa mai bucatareasca...?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor