Pirjoale a la Chisinau

de anisoara in Porc, 30 Ian 2010 | 40752 vizualizari

COMENTARII (15)

Brindusa 1

30.01.2010, 09:49

AAAA acum am inteles: tigaia cu resouri este tigaia tip gratar.

madi_marin 1

30.01.2010, 10:09

mmm....ce bune cred ca sunt. e foarte interesanta reteta....

Bunica 1

30.01.2010, 11:32

Oare ce sa alegi din farfurie? Cartofii sau parjoalele ? Cred si una si cealalta si sunt satisfacuta

Teo 1

30.01.2010, 16:45

nu am vazut parjoale mai aratoase ca acestea,Anisoara!bravo si de data asta!

anisoara 1

01.02.2010, 00:39

Cu placere Va doresc la tgoti o saptamiina plina de realizari si succese, si sa postati pe bucataras.ro cit mai multe recete delicioase. Sunteti bravo toate, dar la prepararea dulciurilor sunteti neintrecute in lume. Am auzit eu cindva o vorba , si acum intr-adevar m-am convins .

gaby_duceag 1

02.02.2010, 09:19

wow!ce reteta super!merita incercata.

anisoara 1

02.02.2010, 17:49

Gaby

Bya Ralu 1

11.02.2013, 12:29

delia64 1

11.02.2013, 13:18

gaby_duceag 1

11.02.2013, 13:53

Am facut eu azi. Super sunt!!

laura_n 1

11.02.2013, 15:19

cat de bine arata

babi5 1

06.10.2013, 11:41

babi5 1

06.10.2013, 11:46

Bon_Jovi 1

25.10.2013, 14:41

Foarte interesanta reteta. Cred ca sunt si foarte gustoase. Felicitari. Doar un mic "repros" daca pot spune asa am: se spune LIEZON nu LEZION. Sper sa ma ierti si sa nu te superi.

iry-gabriela 1

01.04.2015, 14:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui