Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

de Sim0na in Pui, 6 Feb 2012 | 12065 vizualizari

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

07.02.2012, 07:58

MotanLaOale 1

07.02.2012, 08:08

buna buna

diaconta 1

07.02.2012, 09:13

mancare ardeleneasca

mamaieelena 1

07.02.2012, 09:28

delicios

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:42

Rocsi 1

07.02.2012, 11:24

mmm un pui cu smantanica..bun!!!

Lau 1

07.02.2012, 12:18

place

Sim0na 1

07.02.2012, 19:24

Multumesc fetelor!
Diaconta, am un ardelean in casa..
Pupici tuturor

Cris2711 1

08.02.2012, 11:44

O da ,o minune

elenadeaconu 1

29.06.2017, 11:18

ma intreb ce o mai fi ramas dn pieptul ala de pui ....0 proteine 0 vitamine dupa ce il prajesti il bagi la cuptor 20 de minute+5 minute dupa patrunjel+ alte 5 dupa delikat adica bamba cu monoglutamat............atata peparare termica cand e suficient sa fie fiert beschamelul si nimic mai mult......o jumatate de ora de cuptor este in plus si contribuie la distrugerea integritatii alimentului....nemai miram ca ne imbolnavim........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana