Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur in Porc, 4 Ian 2025 | 1745 vizualizari

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

04.01.2025, 19:09

MotanLaOale 1

05.01.2025, 02:40

vasimur 1

05.01.2025, 10:34

Mulțumesc!

oanapl 1

05.01.2025, 19:58

Interesantă rețeta!

miki_a 1

05.01.2025, 21:17

Interesantă rețeta! Să vii să ne aduci și rezultatul final!

mihaelar63 1

06.01.2025, 02:58

Rocsi 1

06.01.2025, 19:38

Chiar pare tare faina reteta! Sigur ca iesi ceva tare bun!

vasimur 1

06.01.2025, 20:22

Mulțumesc tuturor!

Catalina L 1

06.01.2025, 20:23

buna ideea de conservare

vasimur 1

07.01.2025, 09:11

Mulțumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor