Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur in Porc, 4 Ian 2025 | 2374 vizualizari

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

04.01.2025, 19:09

MotanLaOale 1

05.01.2025, 02:40

vasimur 1

05.01.2025, 10:34

Mulțumesc!

oanapl 1

05.01.2025, 19:58

Interesantă rețeta!

miki_a 1

05.01.2025, 21:17

Interesantă rețeta! Să vii să ne aduci și rezultatul final!

mihaelar63 1

06.01.2025, 02:58

Rocsi 1

06.01.2025, 19:38

Chiar pare tare faina reteta! Sigur ca iesi ceva tare bun!

vasimur 1

06.01.2025, 20:22

Mulțumesc tuturor!

Catalina L 1

06.01.2025, 20:23

buna ideea de conservare

vasimur 1

07.01.2025, 09:11

Mulțumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]