Piept de curcan la tava pe pat de varza rosie

de epurasha2bb in Curcan, 8 Mar 2011 | 8000 vizualizari

COMENTARII (18)

Mitinita 1

08.03.2011, 10:37

de nota 10

MotanLaOale 1

08.03.2011, 10:38

bine arata

aziz 1

08.03.2011, 10:57

superb ,o primavara minunata epurico

RuxyRux 1

08.03.2011, 10:57

O prezentare superba...la multi ani

La Ancuta 1

08.03.2011, 11:24

ce bine arata
La multi ani si o primavara frumoasa

epurasha2bb 1

08.03.2011, 11:30

multumesc la fel fetelor!

lia maria 1

08.03.2011, 11:34

Minunat
La multi ani ! draga si frumoasa doamna

LUK 1

08.03.2011, 11:58

foarte bine arata..la multi ani

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:05

ce bine arata la multi ani

Ligia Bxl 1

08.03.2011, 12:21

ce frumuseteee

Lau 1

08.03.2011, 13:23

ce bine arata

elena1988 1

08.03.2011, 14:19

DIANA B 1

08.03.2011, 14:36

culoarea minunata , savoarea

divainbucatarie 1

08.03.2011, 18:20

madi_marin 1

08.03.2011, 20:19

arata minunat....

MIUTA 1

09.03.2011, 00:49

ce interesant,imi place

gaby_duceag 1

09.03.2011, 07:08

Ce aspect frumos!
La multi ani, Roberta!

epurasha2bb 1

09.03.2011, 09:15

multumesc fetelor, a fost delicios asa pipetul de curcan, ramane suculent!
Gaby multumesc, si tie si familiei tale va urez la fel, primvara frumoasa, an frumos, ani frumosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan