Perisoare de primavara cu sos de smantana

de MyFancyCake in Mancare copii, 4 Aug 2011 | 6060 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

04.08.2011, 16:54

bun bun

Lau 1

04.08.2011, 16:54

bune

marieta 1

04.08.2011, 17:04

cred ca-s bune!!!!!!!

diaconta 1

04.08.2011, 17:49

bun si prezentarea foarte cocheta

jolygina 1

04.08.2011, 17:56

o portie si la mine

Bunica 1

04.08.2011, 19:37

Bune rau, rau !

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:36

Grozave!!!

Rocsi 1

04.08.2011, 21:17

buna rau

divainbucatarie 1

05.08.2011, 10:05

alinutzika 1

05.08.2011, 23:33

mena29 1

05.08.2011, 23:34

Bune bune

Pasiune pentru bucatarie 1

12.08.2011, 22:46

Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:59

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mere la cuptor