Paine de casa

de anisoara in Piine, 28 Feb 2010 | 47152 vizualizari

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 08:04

buna ideea cu aceasta forma................bina arata

anisoara 1

03.03.2010, 13:49

Sunt de acord, si nu trebuie unsa. Si timpul de coacere este mai mic. Si nu se lipeste nimic in ele,si le speli foarte usor. De la inceput trebuie putina deprindere cu ele peurma este o placere sa coci in ele. Numai daca nu sunt forme cumparate de prin China.

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:34

PASTE FERICIT!

gaby_duceag 1

06.04.2010, 10:01

Anisoara,imi lipsesti pe site.Hristos a inviat!sper ca esti bine

bita 1

06.04.2010, 10:12

foarte bine arata

DanMonica 1

15.03.2012, 12:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prescura reteta de paine folosita în cadrul ritualurilor liturgice