Ou invelit in somon afumat si sos de branza

de laylalala in Somon, 24 Aug 2010 | 7595 vizualizari

COMENTARII (7)

Julie 1

24.08.2010, 21:59

Yamy!

Teo 1

24.08.2010, 22:19

agera bucatareasa !

jolygina 1

24.08.2010, 22:27

mmm ce bun

laura 1

24.08.2010, 22:40

ooooooo, mai bine nu ma uit la poze..... cum sunt Herbes de Provence? cam cu ce se aseamana sau ce contin predominant?

Adinuta 1

25.08.2010, 00:07

frumoasa reteta si prezentarea la fel

laylalala 1

25.08.2010, 13:17

Herbes de Provence e un amestec de ierbuti aromatice (cimbru, fenicul, busuioc, rozmarin, maghiran, lavanda si alte arome)

Corinuta 1

26.08.2010, 14:38

Nota 20!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb