Orez negru cu creveti Sichuan

de Sylvia in Fructe de mare, 26 Iul 2010 | 13706 vizualizari

COMENTARII (40)

silvi0ara 1

26.07.2010, 22:20

Wow,ce bine arata.

mena29 1

26.07.2010, 22:54

jolygina 1

26.07.2010, 23:58

delicatese ce sa zic

Sylvia 1

27.07.2010, 11:29

Mena, Silvioara si Jolygina va multumesc

Oana 1

27.07.2010, 13:19

Wow, cat de bine arata!! si prezentarea de nota 10

vero_closca 1

27.07.2010, 15:31

Sylvia 1

27.07.2010, 17:51

Oana multumesc mult

Sylvia 1

27.07.2010, 17:52

Veroooooooooo ai sosit ma intrebam pe unde esti . Intru sa vad ce bunatati ai facut

Laly 1

29.07.2010, 14:37

ce prezentare de nota 10,de nota 1000

Sylvia 1

29.07.2010, 19:26

Laly iti multumesc, esti foarte draguta

mihaelar63 1

24.08.2010, 00:40

betisoare rafinata reteta , am salvat-o, si eu sunt fan orez ,.Cand eram tanara o colega spunea ca am sa fac un copil chinez dupa cat prez mananc

Sylvia 1

24.08.2010, 21:36

Mihaela imi era tare dor de tine, pe unde ai fost ? Multumesc de laude si eu sunt mare fan orez.

babi5 1

06.06.2013, 11:59

Sylvia 1

06.06.2013, 19:35

wow a trecut ceva vreme de cand nu am facut reteta, o sa o refac!

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:59

Minunat arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]