Negresa

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 28 Mar 2011 | 21659 vizualizari

COMENTARII (57)

gaby_duceag 1

03.04.2011, 21:45

ia zi, dya, compozitia aia fiarta, trebuie sa se raceasca complet sau sa fie calduta?
ce dimensiuni are tava?

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:39

Gaby, eu nu am rabdare sa se raceasca complet si intotdeauna folosesc cantitate dubla. Tava e de 37 cu 30 cm

gaby_duceag 1

03.04.2011, 23:45

Adica..cu 1kg de zahar?

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:51

Zaharul incerc sa il reduc, si jumatate de kg e prea mult, cel putin pentru mine,,, cred ca pe ansamblu folosesc 400 g (pt reteta dubla) si in general nu respect retetele! cred ca ar trb sa schimb cantitatea din postare, chiar daca asa era scrisa pe plic

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:54

prea tarziu,,, au trecut cele trei zile! Sefu a fost binevoitor! Multumesc!

adry88 1

02.06.2011, 12:33

bun

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2011, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]