Macrou marinat

de Dya Daniela Andrei in Peste, 14 Iul 2011 | 43204 vizualizari

COMENTARII (35)

DIANA B 1

06.08.2011, 13:17

Mie-mi place ptr consumul curent , Dya draga

ionela2682 1

06.08.2011, 13:28

Eu am mancat preparat asa si mi-a placut!!

Dya Daniela Andrei 1

06.08.2011, 22:59

capruia 1

08.04.2014, 10:14

Arata super

miste1982 1

09.07.2014, 11:07

Va salut fratilor, eu cumparam marinat din ala Negro si mi-am dat seama ca poate renta mai mult daca ti-l faci tu acasa. Am gasit vreo 10 retete dar reteta era descrisa cel mai in detaliu, pestele a fost EXCELENT, tocmai am gustat din el dar am decis ca data viitoare sa fac niste mici ajustari retetei pe gustul meu. la 600 ml apa ( am vrut sa fiu sigur ca imi ajunge ) am pus 5 paharele de otel ( data viitoare o sa pun 6 ) si mai putin ulei, aprox 60 de ml. Dupa primele clocote, legumele o sa le fierb numai 2 minute pentru mai multa cruditate. Practic nu am modificat reteta, decat ajustata dupa gust. 10 lei a costat 3 pesti ( atata costa un Negro ) deci castigul este categoric. Si eu ii multumesc, special din acest motiv tocmai m-am inregistrat.

Dya Daniela Andrei 1

09.07.2014, 11:34

Cine e Andreea!?

miste1982 1

09.07.2014, 15:47

Imi cer scuze, cred ca am confundat numele autorului retetei dar dupa reteta ta am lucrat.
Am corectat!!!!

Dya Daniela Andrei 1

09.07.2014, 16:16

Nu-i bai!Doar ca nu pricepeam!

miste1982 1

25.07.2014, 13:07

Buna din nou.
Mai spre toamna cand se mai raceste vremea, nu e departe totusi dar nici momentul acum, ma gandeam ca poate ne ajuti cu o reteta pentru bors de baut, o reteta explicata mai pentru amatori. Bors la borcan cum facea bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte, cred ca la borcan se pune la fermentat. Sunt sigur ca stii sa faci si bors. Vestea buna este ca ar fi o reteta in premiera, nu a adaugat-o nimeni pana acum.
Am vazut zeci de retete pentru ciorba dar nu si pentru bors. Sau poate ma vede cineva si pune reteta. Unii fac bors cu leustean, altii cu frunze de visin, sunt foarte multe moduri de a prepara bursul de casa. Este foarte bun pentru baut si foarte sanatos.
PS: Ah ba da, am gasit o reteta, era amestecata intre zecile de retete pentru ciorbite.

Dya Daniela Andrei 1

25.07.2014, 14:17

Nu am facut niciodata ,,, sincer, nu stiu cine mai "umple" bors in vremurile astea! Dar stiu de la mama ca il facea cu tarate si cu frunze de visin, intr-adevar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

ULTIMELE COMENTARII

caxorop247

Die Website https://sportapothekeonline.com/ ist eine effektive Lösung für alle, die ihren Körper ohne unnötigen Aufwand und leere Versprechungen in Ordnung bringen möchten. Hier können Sie wirksame Medikamente kaufen: von Fatburnern über Anabolika bis hin zu Hilfskomplexen. Dank der benutzerfreundlichen Oberfläche und der schnellen Lieferung müssen Sie keine Zeit mit der Suche verschwenden – alles Beste ist an einem Ort. Dies ist ein Shop für alle, die Wert auf Ergebnisse legen und nicht jahrelang warten möchten.

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere