Macarons

de Bunica in Prajituri, 3 Feb 2013 | 8151 vizualizari

COMENTARII (40)

Lau 1

03.02.2013, 14:05

faine

Rocsi 1

03.02.2013, 14:08

Deci macarons trebuie sa stea la rece macar 12 ore apoi pot fi servite, zise Tudor )..Ca noi le putem lasa parca atatea ore si doar sa ne uitam la ele..Cred ca sunt foarte bune, dar greu de procurat faina de migdale

MotanLaOale 1

03.02.2013, 14:13

Asta este lucrare de doctorat!

Bunica 1

03.02.2013, 14:13

Am lipit cateva ca sa le postez.Crema este si acum la frigider. Le faci astazi si le mananci poimaine

Bunica 1

03.02.2013, 14:14

Motane Tudor a zis ca si-a dat doctoratul cu ea

Zamfira 1

03.02.2013, 14:15

Super desert, place mult!!!!

Merisor 1

03.02.2013, 14:22

Buni, Matei si Ioana stiu de ele? Ca doar nu vrei sa spui ca rezista ei fara sa le manance

Zamfira 1

03.02.2013, 14:23

Meri)))buna intrebare, la asa o bunatate

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 14:27

Uaaa, Buni. Si eu am in plan. Foarte dragute.

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 14:28

Eu nu ma incumet sa fac!Ce frumoase au iesit! Bravo!

botcrina 1

03.02.2013, 14:29

Bunica 1

03.02.2013, 14:31

Pe la ora 3 trebuie sa le umplu

Bunica 1

03.02.2013, 14:33

MerisorNu stiu de ele.Maine le duc.Stie doar Gusti ca am facut

Bunica 1

03.02.2013, 14:35

Sunt bune,sunt dragute,dar se munceste mult la ele.

Bunica 1

03.02.2013, 14:35

fetelor!

Rocsi 1

03.02.2013, 14:43

La ora 3 le umpli si la ce ora sa venim sa le mancam ca sa fie bine?

Bya Ralu 1

03.02.2013, 14:59

bravo buni

laura_n 1

03.02.2013, 15:06

delicioase

Bunica 1

03.02.2013, 15:27

diaconta 1

03.02.2013, 15:33

Buni,la TOp Chef trebuia sa mergi cu ele

adnia 1

03.02.2013, 15:33

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.02.2013, 15:39

Uau, curajoasa Bunica. Nu stiu cand imi iau inima in dinti sa ma apuc si eu de Macarons....

Lavinia 1

03.02.2013, 15:42

Minunate

Bunica 1

03.02.2013, 15:50

Macarons.M-am apucat de ele la 9 si acum le-am terminat.Ufffffffff!

Bunica 1

03.02.2013, 15:51

Rocsi, maine dimineata le aveti la cafea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]