Kaiserschmarrn

de Oana in Prajituri, 23 Feb 2010 | 12426 vizualizari

COMENTARII (32)

anisoara 1

28.02.2010, 16:43

Si inca un moment interesant. Prepara aluatul acesta asa cum la-i descris, bate foarte bine albusurile aparte bine si foarte atent adaugale in aluat , amestecind cu o lopatica de lemn treptat. Prajeste pankeikuri mici , care se adauga in tigaie cite o lingurita de aluat. Vei observa ceva foarte interesat.-In momentul cind vei intoarce pe cealalata parte, ca sa le prajesti, ele se vor ridica si vor primi o forma de pernuta sau delusor. . Adica vor esi foarte pufoase si inflate ,cu aer mult in ele.
Acest moment se intimpla ca au fost adaugate albusurile aparte batute bine.
Iti doresc sucese si armonie in toate

Oana 1

28.02.2010, 20:20

Anisoara, saru'mana pt. sfaturi Am mancat niste blinii buni la St. Petersburg cu icre rosii, unele cu pui, apoi cu dulceturi, dementiale

Michelle 1

22.03.2010, 14:22

elena1988 1

10.03.2011, 17:44

merceleo 1

23.01.2012, 14:49

Voiai sa scrii "Kaiserschmarrn" probabil?

diaconta 1

23.01.2012, 14:53

Merceleo,nu-i asa ca-i usor de analizat si criticat retetele? mai greu cu preparatul
daca nu preparam o mancare,nu scriem reteta,nu riscam nici sa gresim

Oana 1

25.01.2012, 11:09

Da, probabil...voi corecta Multumit/a?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]