Icre de fasole

de katty in Mancaruri de post, 5 Ian 2021 | 12634 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

05.01.2021, 14:08

RODIMUR 1

05.01.2021, 14:19

Noi îi zicem ”fasole bătută” și ne place foarte mult...! Dar cât putem, evităm conservele...

katty 1

05.01.2021, 14:32

Rodica, nu este deloc fasole batuta. Lamaia ii schimba total gustul. Si sa stii ca nici mie nu imi plac conservele, dar pentru o portie mica am preferat sa cumpar conserva decat sa fierb fasole, caci stim cat de greu se fierbe.

Rahela Velicu 1

05.01.2021, 14:46

Nu am facut niciodata, insa trebuie incercate! Merci de idee!

Ancutsa 1

05.01.2021, 14:48

RODIMUR 1

05.01.2021, 15:40

Bine, Katty, chiar m-ai făcut curioasă, așa că data viitoare când vom face fasole bătută vom adăuga lămâie să vedem cum este... Te înțeleg perfect că nu ai timp, având un serviciu greu și rețeta ta este ”de avarie” ca să zicem așa, pentru cei care nu pot sta mult timp în bucătărie. Eu mă refeream doar la noi, care fiind pensionari, avem timp destul să preparăm mâncarea din ingrediente proaspete (de fapt, după câte îmi amintesc, n-am folosit niciodată fasole conservată, chiar dacă eram mai ocupată.)

Gherca Daniela 1

05.01.2021, 16:33

abstract01 1

05.01.2021, 19:08

oanapl 1

05.01.2021, 19:33

Ce idee bună!

mihaelar63 1

05.01.2021, 22:55

Bun !!!!

Constelatialeu 1

05.01.2021, 23:53

Asa imi plac si mie

Panacris 1

06.01.2021, 09:43

dantes 1

06.01.2021, 11:00

Bun!

Rocsi 1

06.01.2021, 20:29

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]