Icre Arici

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 8873 vizualizari

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

27.06.2010, 13:35

frumos arici...dar si gustos

eclerash 1

27.06.2010, 13:52

foarte frumos si cum l-ai facut dar mai ales motivul pentru care l-ai facut asa...

biancas76 1

27.06.2010, 15:00

Tare frumos arata ariciul tau!! Super chiar.

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:36

foarte frumos ariciul tau

ela 1

27.06.2010, 19:32

ce arici.....

nadina73 1

27.06.2010, 20:53

super ariciul tau

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:45

felicitari , ai avut de la cine invata , am si eu niste icre proaspete , ulei nu pui deloc ?

Laly 1

27.06.2010, 23:14

Ce dragut ariciul tau.Cred ca este domestic,daca sta asa cuminte la tine pe farfurie

housy 1

03.07.2010, 21:19

ups....ba da.....pun si ulei....l-am uitat in reteta.....chiar parea cam usoara grisul cu icrele se freaca cu ulei...k la maioneza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline