Icre

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 3899 vizualizari

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

04.03.2015, 22:48

Bya Ralu 1

04.03.2015, 22:50

Bune

Gherca Daniela 1

04.03.2015, 22:55

mihaelar63 1

04.03.2015, 23:35

Foarte frumos ti-au iesit Si eu le preparam cu gris pana in momentul in care am gasit aceasta varianta intr-o carte a lui Radu Anton Roman

geoline 1

05.03.2015, 00:06

eu am facut dupa reteta jamilei

mihaelar63 1

05.03.2015, 00:38

Avantajul retetei video mediatizate
Jamila chiar prepara corect , este de incredere . In schimb am vazut retete-video cu tehnici de preparare simple ignorate cu gratie [ din politete nu spun ]
Este bine ca putem invata unii de la altii

geoline 1

05.03.2015, 00:58

pai nu ma iau asa dupa oricinesunt eu incepatoare, dar am ochiul format cat de cat)

MOKUSKA 1

05.03.2015, 08:58

anca_rm 1

05.03.2015, 09:21

ce dor imi e de icre

geoline 1

05.03.2015, 13:00

MotanLaOale 1

05.03.2015, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole