Humus reteta

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 7364 vizualizari

COMENTARII (22)

Lau 1

15.03.2012, 16:08

trebuie sa fie bun

Ina 1

15.03.2012, 16:11

Am mai vazut, dar n-am facut
Pap de la tine

Sim0na 1

15.03.2012, 18:07

N-am mancat niciodata, dar arata foarte bine!

ionela2682 1

15.03.2012, 18:19

N-am mancat niciodata dar imi place ideea!!

Panacris 1

15.03.2012, 18:32

Am mancat la un restaurant libanez, e interesant la gust

VERONICA2607 1

15.03.2012, 18:56

n+am mancat dar de ceva timp chiar ma gandesc sa incerc...

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 19:20

as incerca si eu

mamaieelena 1

15.03.2012, 19:37

MotanLaOale 1

15.03.2012, 19:41

iry-gabriela 1

15.03.2012, 19:57

Bya Ralu 1

15.03.2012, 20:10

arata bine

Georgiana78 1

15.03.2012, 20:49

Incercati ca este bun....si delicios.....
Va multumesc pt aprecieri!

deyutzky 1

16.03.2012, 00:51

ma tenteaza si pe mine arata bine

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:33

Arata bine si i-mi place si mie

Georgiana78 1

16.03.2012, 08:28

bucatarimcudiana 1

16.03.2012, 09:49

ma bate gandul sa incerc si eu

Laly 1

16.03.2012, 10:54

Trebuie sa incerc si eu neaparat

Mihaela11_jo 1

16.03.2012, 15:00

Foarte bun
Un mic sfat:
Cu o seara inaintea prepararii se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe ape si se lasa intr-un bol la inmuiat in apa in care am dizolvat o lingura de bicarbonat de sodiu. A doua zi dimineata se spala din nou cu apa si se mai lasa la inmuiat cca 2 ore; semintele de naut absorb apa si vor creste in volum.

Se spala din nou si se pun la fiert intr-o cratita cu apa si ¼ lingurita de bicarbonat de sodiu. Se lasa sa fiarba cca o ora si jumatate, timp in care se mai schimba inca o data apa , pentru a indeparta cojile de la semintele de naut. Nu se pune sare in apa!
De asemenea se pastreaza apa un care a fiert nautul pentru a se adauga in caz ca iese pasta prea groasa.

O zi buna!

Georgiana78 1

16.03.2012, 16:24

Multumesc Mihaela pt sfat, este prima data cand fac si am vazut muuulte retete ca sa fac totul cat mai bine, asa ca orice parere, sfat, este constructiv! <>

Georgiana78 1

16.03.2012, 16:25

Va multumesc tuturor!

Mihaela11_jo 1

16.03.2012, 18:32

Draga Ana, traiesc de 30 de ani in Iordania si asa am invatat reteta de la soacra mea; stii vorba "fasole ca la mama" se poate schimba in "hummus ca la mama"

Georgiana78 1

17.03.2012, 17:02

miha tareeee si ce sa spun...sa-ti traiasca soacra.... nu?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Hummus