Hummus cu dovleac copt

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 5532 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

20.10.2015, 22:24

simona72 1

20.10.2015, 22:31

faina reteta! Si culmea si eu am asa ceva in frigider. Am luat un naut bio. Baaai, l-am tinut peste noapte la umflat si l-am fiert si nu stiu cate ore....tot tare a fost. Pana acum luam naut de la la naturiste si era ok...na, am vrut doar bio

Ela68 1

20.10.2015, 22:40

simo, am inteles ca trebuie cumparat naut cu bobul mic. De fiert, eu il fierb la oala sub presiune si sigur se inmoaie Abia astept sa vad cum ma descurc, ca la cutie nu mai iau

Andra_Constantinescu 1

20.10.2015, 22:49

Bun bun!

RuxyRux 1

20.10.2015, 22:54

Minunat! Pentru nautul uscat acesta se tine in apa cu bicarbonat minim 12 ore apoi se scurge se spala in cateva ape si se fierbe 3 ore....in rest procedati cum doriti!

Catalina L 1

20.10.2015, 22:54

buna combinatia

CameliaR 1

20.10.2015, 23:00

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:35

Supee

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:59

N-am incercat, dar cred ca-i tare bun!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:39

miki_a 1

21.10.2015, 11:49

Foarte bun si sanatos!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:08

Ce bine arată!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:51

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multumesc Rux pentru informatii !

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multam` fetele

Rocsi 1

21.10.2015, 19:25

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:02

dantes 1

21.10.2019, 09:36

Bun!

Rahela Velicu 1

09.10.2020, 10:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui cu caşcaval