Gyeran Jjim

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2012 | 6570 vizualizari

COMENTARII (26)

alldaycooking 1

19.04.2012, 20:32

Mitinita 1

19.04.2012, 20:33

vedeti ca se poate face cu ingrediente strict autohtone

MotanLaOale 1

19.04.2012, 20:34

cocolina 1

19.04.2012, 20:36

Arta bine

alldaycooking 1

19.04.2012, 20:46

banuiesc ca se poate inlocui pudra aceea de ardei cu boia, eu nu mananc iute.

Mitinita 1

19.04.2012, 20:52

nicol,poti sa faci faraadica si fara boia deloc

alldaycooking 1

19.04.2012, 20:55

imi place cum arata si as pune totusi boia dulce.

Mitinita 1

19.04.2012, 20:59

sigur o sa fie buna

alldaycooking 1

19.04.2012, 21:01

te pup

Mitinita 1

19.04.2012, 21:09

astept impresii,mie una mi-a placut,mai ales ca a fost asa de usor de executat

Bya Ralu 1

19.04.2012, 21:12

mereu ne incanti cu delicatesele astea

iry-gabriela 1

19.04.2012, 21:21

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 21:24

interesant

Mitinita 1

19.04.2012, 22:17

gurita,tu ma stii mai de curand,dar eu mereu am fost asa sa vad daca ma contrazice careva

Lau 1

19.04.2012, 22:40

interesant

Sim0na 1

19.04.2012, 22:45

Mai Miti... la tine pare atat de simplu... dar mie tare-mi e teama sa ma apuc sa fac preparate asiatice. Sincer, pe tine nu te vad postand altceva... ai fi tare ciudata cu o oala de sarmale Supa asta cred ca-i foarte buna si vad ca simpla (cred ca mi-ar iesi si mie!), dar... ce ma fac cu ardeleanu meu?!

Bya Ralu 1

19.04.2012, 23:03

)

RuxyRux 1

20.04.2012, 00:25

Mmmm sa fie oare un fel de omletica la cuptor...iute foarte? Arata grozav!

Mitinita 1

20.04.2012, 01:14

Simona,si eu mi-s ardeleanca,asa ca merge incercat si pe el Spune-i ca-i traditionala din zona mea E un fel de sufleu de oua, bolul cu ouale le bagi in oala cu apa,deci efectiv ,ouale nu ating apa,se fac la abur. Curaj,ca asta chiar e usoara! Am invatat si eu acu vreo doua saptamani sa fac sarmale

Mitinita 1

20.04.2012, 01:15

Ruxy,are o altfel de textura,fiindca se face la abur. Interesanta si moale,dar buna. Se poate face si fara iute

diaconta 1

20.04.2012, 09:25

aspru Gim asta

Sim0na 1

20.04.2012, 09:44

Gata Miti, asa facem!! Ii spun ca-i o reteta traditionala din Miercurea Ciuc )

gaby_duceag 1

20.04.2012, 09:45

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:52

Chiar interesanta reteta

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:53

Eu ce sa-i spun ardeleanului, ca el mai merge prin Miercurea Ciuc si poate cere vreodata pe acolo mancarea asta traditionala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan