Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 5773 vizualizari
Bya Ralu 1
bun bun
Bunica 1
Ce bunatate ne-ai adus!
Catalina L 1
v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare
Panacris 1
Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????
Asa il aduce posta mai repede)))
mihaelar63 1
Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece
simona72 1
Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!
da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"
Deci ai supervizor Foarte frumos
MotanLaOale 1
Rocsi 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:45
ieri la 10:45
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Adele
Ubulika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!