Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”

de Mihaela11_jo in Vita, 5 Feb 2011 | 10653 vizualizari

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

05.02.2011, 23:54

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

06.02.2011, 00:22

Multumesc

Sidy 1

06.02.2011, 07:52

De abia astept sa-l prepar ! Tot citind reteta, deja am udat tastatura

Ina 1

06.02.2011, 08:36

cata culoare!! Atara excelent!

RuxyRux 1

06.02.2011, 10:10

Oooooo daaa...ce lucratura de specialist!

Mitinita 1

06.02.2011, 10:46

faina prezentarea si mixul de condimente

nico15 1

06.02.2011, 10:53

BUNATATEEEEEEEEEE, vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuu.

diaconta 1

06.02.2011, 11:24

ce bine arata

Rocsi 1

06.02.2011, 13:10

ceva nou dar bunnn

LUK 1

06.02.2011, 13:27

excelent

corina241 1

06.02.2011, 13:33

wow

aziz 1

06.02.2011, 14:02

Mihaela11_jo 1

06.02.2011, 15:00

Sidy
Ina
Ruxy
Adina
Nico
Dia
Rocsi
LUK
Corina
Mona

adasev12 1

06.02.2011, 15:09

f bun imi place

tu esti cumva prin Israel...sau ceva tara araba???? am vazut multe retete interesante la tine....

Mihaela11_jo 1

06.02.2011, 15:30

Ada
Traiesc in Iordania

Cris2711 1

06.02.2011, 15:39

elena1988 1

06.02.2011, 15:55

adasev12 1

06.02.2011, 16:45

mihaela... ...eram sigura

kamy 1

07.02.2011, 00:12

ce-mi place

mena29 1

07.02.2011, 11:02

vanilla 1

07.02.2011, 14:39

Mihaela11_jo 1

09.02.2011, 07:27

Criss
Elena
Ada
Cami
Mena
Vanilla
Va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt