Gem de capsuni

de Julie in Dulceata / Gem, 9 Iun 2010 | 10453 vizualizari

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

09.06.2010, 16:48

ce bine arata "ambalat" asa!

susu 1

09.06.2010, 17:24

Suuuuuuper frumos si explicata. Pun si eu hartie de ambalat colorata dar asa material frumos ca al tau nu am, tre sa-mi cumpar. Capsunile nu mai zic ca-mi plac si proaspete si in gem ca fac crant de la seminte iar treaba cu lasatul peste noapte n-am stiut-o. Salvez si eu reteta poate mai vine al meu cu capsuni de la tara

Julie 1

09.06.2010, 17:28

Ma bucur ca va place!
Susu, si eu tot de la tara am capsunile sunt mult mai gustoase!

Bucataras Medi 1

09.06.2010, 19:55

cat de bine arata..........5 furcu............

Julie 1

09.06.2010, 22:28

Medi, Gaby, multumesc!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:33

toata lumea vad k face gem ...

nadina73 1

10.06.2010, 23:49

super fara cuvinte decorul5 furcu

Julie 1

11.06.2010, 09:36

Multumesc Nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]