Gem de caise

de Xandrinne in Dulceata / Gem, 6 Aug 2011 | 4771 vizualizari

COMENTARII (21)

DIANA B 1

06.08.2011, 09:36

N-are concurenta ... , cel mai bun , aromat si , si , siiiiiiiiiiiiii

Bucataras 1

06.08.2011, 09:39

bine ai venit in rindul bucatarasilor . Actiunile din siteul nostru iti aduc puncte, pe care apoi le poti schimba pe obiecte folositoare din Camara bucatarasilor

Xandrinne 1

06.08.2011, 10:21

Multumesc, Onesta!
Bucataras, sper de-acum sa am mai multa initiativa
Multumesc!

Rocsi 1

06.08.2011, 10:44

bun venit..un gem parfumat

adry88 1

06.08.2011, 11:22

foarte buna

mihaelaM 1

06.08.2011, 12:08

bun venit
bun rau gemul tau

lilik 1

06.08.2011, 12:10

imi place tare mult acest gem

ionela2682 1

06.08.2011, 13:08

bun ..tare bun!!!

divainbucatarie 1

06.08.2011, 15:02

Lau 1

06.08.2011, 15:06

place

Xandrinne 1

06.08.2011, 17:00

Va multumesc tuturor!

MIUTA 1

06.08.2011, 19:15

Foarte bun gemul
Bine ai venit !

alinutzika 1

06.08.2011, 23:45

e printre favoritele mele....

Xandrinne 1

07.08.2011, 08:08

Va multumesc!

mirela0911 1

07.08.2011, 09:25

foarte bun : bine ai venit

Cris2711 1

07.08.2011, 14:18

parfumat si bun

RuxyRux 1

07.08.2011, 22:11

Exceptional arata...si e un deliciu

nadina73 1

07.08.2011, 22:32

Bine ai revenit

Xandrinne 1

07.08.2011, 22:37

Va multumesc tuturor!

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:44

mena29 1

08.08.2011, 11:19

Tare mult imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]