Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura

de reisnaor_2006 in Supe, 11 Feb 2016 | 66622 vizualizari

COMENTARII (24)

Bunica 1

11.02.2016, 14:48

Ce bine arată!

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 14:53

multumesc Buni

MotanLaOale 1

11.02.2016, 14:55

-Licurici- 1

11.02.2016, 15:02

Sunt asa pufoase! Perfecte, as zice!

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 15:13

multumesc

Gicuta 1

11.02.2016, 15:26

Bya Ralu 1

11.02.2016, 16:42

Buna

simona72 1

11.02.2016, 16:48

Constelatialeu 1

11.02.2016, 17:42

A macinat Adi grisul?

CameliaR 1

11.02.2016, 18:08

Ce supica delicioasa!

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 18:13

Cleme

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 18:13

Cami

alilianaa 1

11.02.2016, 18:17

ce-mi place!

mirela0911 1

11.02.2016, 18:51

Imi place!

Gherca Daniela 1

11.02.2016, 20:17

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 20:49

multumesc

Catalina L 1

11.02.2016, 21:39

ce galuste frumoase

reisnaor_2006 1

11.02.2016, 23:20

anca_rm 1

12.02.2016, 09:11

Roxana iti trimit o mancacioasa de supa de pui , ca eu nu mai pot ...faine galuste ai facut

reisnaor_2006 1

12.02.2016, 17:44

o astept Anca cu mare drag

mihaelar63 1

16.02.2016, 14:55

Bune . Asta am si eu in meniu

tina58 1

03.03.2016, 09:40

De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.

stiuca 1

03.03.2016, 18:42

Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 12:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]