Gallo Pinto

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 5755 vizualizari

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

12.12.2010, 09:53

cred ca-i tare bun.
nico, la fraza asta"acestea se pun la calit intr-o tigaie in care in prealabil a fost pus un cubulet de unt si ulei de masline, dupa care se adauga un pahar cu unt. " - sigur un pahar cu unt?

RuxyRux 1

12.12.2010, 10:18

Tare interesant!

silvi0ara 1

12.12.2010, 10:59

Am ajuns bine la micul dejun.

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 11:19

LUK 1

12.12.2010, 15:13

interesanta reteta..

nico15 1

12.12.2010, 16:23

Gabi merci multttttttttttttttttttttt. Gata remediat

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:53

interesanta

adry88 1

10.05.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole