FRIPTURA *TIGANEASCA*

de Zamfira in Pui, 7 Apr 2012 | 7026 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.04.2012, 18:17

Yamiiii!!!

Bya Ralu 1

07.04.2012, 18:29

ce bine arata

iry-gabriela 1

07.04.2012, 18:33

buna fripturica

RuxyRux 1

07.04.2012, 19:30

Cred ca e grozava!

oana_pisicutza16 1

07.04.2012, 20:09

tare gustos e

MotanLaOale 1

07.04.2012, 20:57

Lau 1

07.04.2012, 22:20

gustoasa

diaconta 1

07.04.2012, 23:42

ce interesant i-ai zis ,da-mi place

Bunica 1

07.04.2012, 23:53

Hi,hi tiganeasca!

Zamfira 1

08.04.2012, 09:10

Denumirea fripturii nu-mi apartine, acum 5 ani, am servit masa la un han din Ungaria si acolo am mancat o asemenea friptura. (o friptura din 3 feluri de carne si slanina prajita deasupra, carnea cat mai picanta (vezi reteta: 3 feluri de piper, hrean, etc.)Denumirea in ungureste: Tiganypecsenye. Merita sa incercati....dar mai intai mielul...hi,hi...si apoi porc, pui...Multumesc pentru aprecieri si SARBATORI FERICITE!!!!!

jolygina 1

08.04.2012, 11:30

nu am mai auzit

Alinutza80 1

08.04.2012, 11:33

merita incercat

deyutzky 1

08.04.2012, 13:12

interesanta denumire ...foarte bine arata

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:34

adry88 1

13.04.2012, 16:18

foarte gustos dupa cum arata

Bamse 1

16.04.2012, 15:31

Super friptura, cred ca merge bine dupa o ciorba buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]