Friptura de pui cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 20 Mar 2011 | 4904 vizualizari

COMENTARII (29)

La Ancuta 1

20.03.2011, 18:26

Mitinita 1

20.03.2011, 18:29

ce bine a avut el grija de tine insanatosire grabnica

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 18:32

anca multumesc, miti pai sa ma mai rasfate si el

Lau 1

20.03.2011, 18:33

bravo lu ica te rasfata,arata minunat,insanatosire grabnica

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 18:39

sufletista multumesc mult de tot

Rocsi 1

20.03.2011, 18:55

frumos din partea sotului..eu sunt adepta carnii la gratar si mananc des in acest mod

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 19:01

ms rocsi, si mie imi place, dar la gratar nu la gril...si nu ma refer la gustul carnii ci la cat fum faci in casa

gaby_duceag 1

20.03.2011, 19:14

suna tare interesant

deyutzky 1

20.03.2011, 19:16

cismaru_nicoleta 1

20.03.2011, 19:27

Ce minunat sot... ...arata minunat ce a facut el...transmitem felicitari lui si tie multa sanatate

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2011, 19:27

ce bine arata!!!!!!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:05

gaby cine, doru???

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:05

deyutzky ms

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:06

nicoleta ms... e minunat ca doar e al meu si nu putea fi altfel

Dana Cristea - pusikmea 1

20.03.2011, 20:07

dya ms

MIUTA 1

20.03.2011, 20:32

Rocsi 1

20.03.2011, 20:50

a tie iti place la gratar si ala afara,sau din ala pentru aragaz pe aburi?

nadina73 1

20.03.2011, 21:23

adasev12 1

20.03.2011, 22:19

f bun

LUK 1

20.03.2011, 22:21

ce bine e cand gatesc sotii

elena1988 1

20.03.2011, 22:34

bun

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:27

rocsi asta e facuta la tigaie grill, nu la grill-ul cu aburi.....ca la ala cu aburi n-are cum sa scoata fum, de aia prefer gratarul in aer liber

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:28

miuta, nadina, ada ms

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 07:29

luk chiar ca e bine, elena ms

Rocsi 1

21.03.2011, 11:04

da dar ala in aer liber nu e sanatos..asa o data cand si cand mai merge,dar in rest e cam nociv...fumul ala stiu ca dauneaza...eu cel mai mult folosesc grill-ul pe aburi ,dar am si grill tigaie si imi place..scoatem putin fum,e adevarat dar e bun..si eu imi fac piept de pui pe el si iese foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mere si portocale