Friptura de fazan cu legume si cus-cus

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 4946 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

03.10.2012, 20:59

place

MotanLaOale 1

03.10.2012, 21:01

kukibella 1

03.10.2012, 21:09

gaby_gabytza 1

03.10.2012, 21:12

Gustosss

T I M E A 1

03.10.2012, 21:12

buna mancarica ai facut. Esti F

Merisor 1

03.10.2012, 21:15

Ai fost la vanatoare de fazani? Foarte buna! Esti FA

Rocsi 1

03.10.2012, 21:28

Fazan....din astia chiar nu am mancat

Sim0na 1

03.10.2012, 21:37

Ma bucur ca va place ce am gatit.. Nu am fost la vanatoare sunt fazani de crescatorie... Din pacate, ferma este pe picior de faliment.. mafia imobiliarelor a pus ochii pe zona aia superba.. o oaza de liniste in mijlocul unei paduri.. Pacat...
Dar sa revenim.. va si va pe toti!!

laura_n 1

03.10.2012, 21:45

buna papica, buna, ocazie importanta zici, extrem de importanta...

Bunica 1

03.10.2012, 21:46

.....si vin.....n-ai imbatat putin fazanul E foarte bun fazanul fript.......legumele le las altora

Ina 1

03.10.2012, 22:29

Sim0na 1

03.10.2012, 22:43

@Laura, ziua lu domnu
@Bunica, am avut si soferi la masa.. Data viitoare voi incerca si cu vin.. n-am facut niciodata!
@Ina,

adry88 1

04.10.2012, 10:36

apetisant

lilik 1

04.10.2012, 11:38

bravo..super papica

dobrezaira 1

04.10.2012, 13:18

si mie imi place fazanul

RuxyRux 1

04.10.2012, 17:47

Cred ca e grozava! Niciodata nu am mancat asa ceva!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:19

mmmm bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de fazan