File de peste in sos de smantana si coniac.

de dicarmencitta1957 in Crap / Caras, 20 Feb 2010 | 9010 vizualizari

COMENTARII (12)

violette 1

20.02.2010, 15:14

Si mie imi place crapul! Cu siguranta o sa incerc reteta ca arata tare bine......

Bucataras 1

20.02.2010, 15:22

Imm, nu suna rau ...

Bunica 1

20.02.2010, 16:04

Arata foarte bine si , din modul de preparare , foarte gustos. E peste, e favoritul meu.

ela 1

20.02.2010, 18:24

ce bine suna...trebuie sa fac si eu...dar coniacul...zice Miha ca face bine ?

rivka 1

20.02.2010, 20:39

lasa coniacul...vezi bine carmen a pus berea pe masa ...sa ne servim.

carmen imi place ffff mult ce gatesti ii rasfeti pe baietii acasa,

ela 1

20.02.2010, 20:50

Rivka eu vreau sucul,nu beau nici un fel de bauturi,doar pepsi...

rivka 1

20.02.2010, 21:27

nici eu nu beau bere, doar vin

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 23:46

Draga mea Ela, 3 linguri de coniac la cuptor se evapora,asa ca nu este nici un bai se mai fierbe si deasupra sosul se duce si nu mai ramane nimic din el.Berea este pentru baietii mei,doar au 30 de ani,eu sunt cu ceaiul.Ceai verde.Multumesc pentru comentarii va pup pe toate si va imbratisez,sunteti niste scumpe si voi aveti feluri de mancare destul de gustoase.

ela 1

21.02.2010, 00:29

stiu ca nu se simte coniacul,glumeam.eu mai folosesc vin alb la unele mancaruri,mai ales la tocanita de ciuperci si la fasolea varde

Miha 1

21.02.2010, 00:59

Ela, si eu beau doar pepsi. Cand beau coniac.

ela 1

21.02.2010, 01:01

in urma cu cativa ani am gustat whiski cu pepsi,e buna combinatia

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN