Ficatei de pui cu sos de ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 28 Oct 2010 | 9096 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

04.01.2011, 17:13

Alex, ba este
Deci la prepararea mancarii, ma refer la o carne ce trebuie fragezita (chiar si carne tocata), vinul se pune direct in tigaie si se fierbe pana se evapora ; abia dupa, se trece la fierberea cu apa. Atunci cand doresti sa te folosesti de vin doar pentru aroma, il pui in ultimele 10 minute.

ela 1

21.12.2011, 20:02

am facut azi....ce bun este.........

gaby_duceag 1

21.12.2011, 22:27

uite..eu am facut doar o data. de ce?

ela 1

21.12.2011, 22:28

este delicios,mai fa

Zambareata 1

22.12.2011, 20:03

si eu tocmai am terminat de facut....ce bineeeeeee miroaseeeeee...abia astept sa manac...(emoticon care saliveaza)unde sunt emoticoanele???

gaby_duceag 1

22.12.2011, 20:04

ba, ce tot faceti voi bun?
ia sa fac si eu sa vad ))))

gaby_duceag 1

22.12.2011, 20:05

CE FORMA DE OZN i-am dat

Zambareata 1

22.12.2011, 20:16

mie mi-au iesit extraterestri

Bya Ralu 1

22.07.2015, 19:04

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]