Fasole verde cu carne de la untură

de portiadelumina in Porc, 4 Feb 2014 | 5357 vizualizari

COMENTARII (65)

laura_n 1

04.02.2014, 21:05

gluma, gluma, dar e chiar bunaciune de mancare )mai ales carnita aia de la borcan
va asteptam mai des pe la noi )

portiadelumina 1

04.02.2014, 21:08

Laura, am să vin. Mâine vin cu articol (cred) şi cu desert (sper). Mulţumesc frumos! Aaaa, carnea de la borcan e o legumă foarte apreciată, cel puţin aşa am constatat.

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 22:01

diaconta 1

04.02.2014, 22:01

)))))))))

portiadelumina 1

04.02.2014, 22:02

Mulţumesc, Alexandra!

deyutzky 1

04.02.2014, 22:08

ce mancarica buna

portiadelumina 1

04.02.2014, 22:12

Mulţumesc, Andreea!

Merisor 1

04.02.2014, 23:24

Ia uite ce papa bun ne-a adus Padre!

portiadelumina 1

05.02.2014, 03:51

Meri, cum m-am priceput şi eu. Mulţumesc!

_Alina_ 1

05.02.2014, 08:02

Ce-nghit in sec cand vad combinatia asta.

portiadelumina 1

05.02.2014, 08:06

Alina, ştiu cum e, că şi eu la fel aş proceda.

gabrielagabi 1

05.02.2014, 20:40

Super bun .

portiadelumina 1

05.02.2014, 20:46

Mulţumesc, Gabriela!

Sim0na 1

06.02.2014, 11:35

Eiii.. acu` zau: ce poate fi mai delicios?!

portiadelumina 1

06.02.2014, 13:25

Simo, cred şi eu, aşa ceva nu se poate refuza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]