Dulceata de cirese amare

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 30 Ian 2013 | 4414 vizualizari

COMENTARII (16)

portiadelumina 1

30.01.2013, 13:18

Amare dar dulci. Două porţii, adică borcane Cleme, dacă se poate, fireşte

Constelatialeu 1

30.01.2013, 13:19

Accepti din aia mai veche,ca anul trecut am ratat ciresele amare?

MotanLaOale 1

30.01.2013, 13:20

portiadelumina 1

30.01.2013, 13:23

Cum să nu, că dacă-s bine făcute sunt bune şi după trei ani.

laura_n 1

30.01.2013, 13:27

buna tare dulceata de cirese negre

Constelatialeu 1

30.01.2013, 13:27

delicioase,mai ales ca-s cirese de padure,din alea amare,amare,dar asa de ''dulci''...

Alinutza80 1

30.01.2013, 14:24

asta e preferata mea!

Miha 1

30.01.2013, 14:37

preferata mea!

diaconta 1

30.01.2013, 15:15

asta cred ca-i bestiala

Merisor 1

30.01.2013, 15:31

Place!

Constelatialeu 1

30.01.2013, 15:38

Miha.Si preferata mea,o tin ca delicatese,sa nu se apropie nimeni de ea..

Constelatialeu 1

30.01.2013, 15:39

Dia,este ,chiar data te faci pe maini ca naiba si te trec transpiratiile scotand la samburi...

Zamfira 1

30.01.2013, 18:56

Rocsi 1

30.01.2013, 19:48

Ce mai mancam in copilarie.Era grozava imi amintesc

Doralinda 1

31.01.2013, 15:06

imi dai si mie un borcanel?!!!! imi aduc aminte, cand eram copii, mergeam la cules si trebuia sa scoatem noi samburii, nu bunica, si ne ajuta sa facem singuri dulceata( eu cu verisorii mei)...ce vremuri!!

Constelatialeu 1

31.01.2013, 16:05

doralinda.Unul cred ca mai am,dar il partim.Vorba aia ''dar din dar se face rai''.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese